Espacio publicitario

La saturació dels actuals jutjats provoca retards als procediments dels habitants de la comarca
 La formació Compromís Alcoi ha presentat una moció per al ple de novembre per sol·licitar a la Generalitat que inste al govern espanyol la concessió del 5é jutjat per al partit judicial d’Alcoi.

Aquest jutjat seria part de la solució a l’embús de procediments que pateixen actualment els jutjats alcoians. Màrius Ivorra, portaveu de la formació valencianista explica «La petició d’un 5é jutjat a Alcoi és una reivindicació històrica del Col·legi d’Advocats, Jutges, funcionaris i de la ciutadania afectada del partit judicial d’Alcoi. Cal destacar que s’ha reiterat aquesta petició en diverses ocasions al llarg del temps. No és la primera vegada, però l’actual situació de saturació de procediments, retards en sentències o problemes per mobilitats ens obliguen a tornar a demanar la necessitat de la creació del 5é Jutjat.». «A més -comenta Màrius Ivorra- la problemàtica per la mobilitat i canvi de jutges, com que no tenen la possibilitat d’accedir a la plaça de magistrats fomenta la volatilitat en les places, fet que fa augmentar els retards i la massificació dels procediments repercutint en uns serveis endarrerits i poc eficients a la ciutadania del partit judicial». 

A Compromís ens preocupa la manca del compliment dels objectius del Ministeri de Justícia i de la mateixa Conselleria de Justícia a la nostra comarca; objectius aquests que són el d’acostar la justícia als ciutadans, una justícia ràpida, eficaç, àgil i de qualitat. Objectius que amb aquesta petició podrien acostar-se a quedar resolts d’una manera molt eficient.  Màrius Ivorra
Portaveu Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario