Espacio publicitario

El grup municipal Compromís Alcoi presenta una moció al pròxim ple per a instar a la Conselleria a millorar el servei de bus interurbà entre Muro, Cocentaina, i Alcoi, que als darrers temps està acumulant retards, eliminacions d’horaris i caiguda d’usuaris en favor de transports privats, més contaminats.

S’instarà també a la Mancomunitat perquè faça seua aquesta demanda, en defensa d’un servei de transport públic més eficient. Màrius Ivorra regidor i portaveu de la formació valencianista declara «A Alcoi tenim molts serveis comarcals, com l’Hospital i les especialitats sanitàries, oficines de la Seguretat Social, Hisenda, o les universitats i els jutjats.

Molts habitants de la comarca han de desplaçar-se a la nostra ciutat diàriament i les importants deficiències a l’actual línia de transport públic interurbà a la nostra comarca, obliga als usuaris a utilitzar els seus vehicles, més cars i contaminants. Aquesta manca de transport públic accessible i assequible, empitjora la qualitat de vida als nostres pobles doncs dificulta l’accés als serveis bàsics comarcals. «Proposem a l’Ajuntament que inste a la Conselleria a modernitzar la línia de transport públic interurbà, augmentant les freqüències i parades amb informació digital actualitzada dels pròxims busos a la línia Muro-Cocentaina-Alcoi. Igualment proposem la realització d’una línia nova Castalla-Onil-Ibi-Alcoi que aplegue fins a l’Hospital i tinga intermodalitat amb altres línies comarcals i urbanes, fins i tot amb el tren Alcoi-Xàtiva». A Compromís reclamem per a la comarca bones infraestructures en mobilitat pública, adequades i fiables que permeten als nostres veïns millorar la seua qualitat de vida.Màrius Ivorra
Portaveu Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario