Espacio publicitario

La tercera edició del festival organitzat per Plataforma per la Llengua se celebrarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i comptarà amb Kalebarraka, Valencianismes o Memes de la Valldigna 

La trobada de mems en valencià organitzada per Plataforma per la Llengua, el Memètika, torna el dissabte 27 de novembre. La tercera edició del festival, que compta amb la col·laboració de l’associació ACICOM i la Generalitat Valenciana, se celebrarà a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i comptarà amb autors de referència com Kalebarraka, Valencianismes o Memes de la Valldigna. 

El festival començarà amb un taller sobre la cultura memètica a càrrec de Pau Picó, de Kalebarraka, continuarà amb la projecció comentada de les obres de Marrimemesval, Valencianismes i Xufet, i conclourà amb una formació sobre els usos didàctics dels mems, a càrrec de Carles López Cerezuela, expert en comunicació multimèdia i coordinador de la jornada. 

Al Memètika 2021 també hi participaran col·laboradors de perfils de mems com Som Gent Random, Horta Valenciana, la Nena Wapa Wapa, Memes de la Valldigna, Memes la Safor, Rock a la Marina, Memes riberencs, Palestra, Peimpampum, Secta panca o Con la Iglesia hemos topacio.  

La jornada té la voluntat de promoure el valencià a les noves formes de comunicació i, en concret, als mems, que durant els darrers anys s’han convertit en un fenomen viral i en un dels grans protagonistes del món digital. Aquestes creacions tracten l’actualitat política, els esports o la música en clau d’humor i de manera crítica i és fonamental que se’n facin en valencià per fomentar la llengua entre els joves i normalitzar la llengua a Internet. 

La gent que vulgui assistir al Memètika 2021 s’hi ha d’inscriure a través del web: https://trobadamemetika.cat/  

Espacio Publicitario

Deja un comentario