Espacio publicitario

El regidor i portaveu de Compromís Màrius Ivorra ha proposat a la regidoria d’hisenda la modificació dels requisits per rebre ajudes municipals.

El portaveu i regidor de la formació valencianista explica «a l’actual context d’inflació i muntada dels preus generalitzada, les famílies alcoianes s’enfronten a un hivern difícil. Els sous són els mateixos que fa uns anys, però la vida s’ha encarit considerablement. Està clar que hem de modificar els ràtios i barems establits per a concedir ajudes municipals. Si no augmentem el límit d’ingressos, ens deixarem a moltes alcoianes i alcoians als quals la pujada dels preus de serveis bàsics i la cistella de la compra deixarà al límit de la pobresa».

Compromís proposa que per a rebre ajudes, les famílies hagen de tindre uns ingressos inferiors a 16.338 € en lloc de 12.000 € per unitat familiar. Una altra de les mesures que proposa canviar és la quantia a percebre, que actualment està entre 75 i 120 € per cada supòsit, i es demana augmentar fins a 150 € en tots els supòsits. Per altra banda es proposa que aquestes ajudes es concedisquen a partir d’uns determinats anys de residència a la nostra ciutat, aplicant una reducció de les mateixes si no s’arriba als anys requerits. Per altra banda, des de Compromís sol·liciten la relaxació del requisit de no ser titular d’altre immoble. De vegades aquest immoble pot ser una despesa econòmica important, i no ser viable que tinga rendibilitat econòmica pel seu mal estat, en aquest cas no hauria de ser excloent.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario