Espacio publicitario

Compromís ha sol·licitat en comissions informatives dades de l’estat del nou consultori de la zona Alta, que va ser anunciat ara fa quasi un any pel govern i que fins ara no hi ha cap moviment.

El passat novembre la regidora de Salut pública comunicava que ja tenien el vistiplau de Conselleria de Sanitat per a realitzar aquest canvi i que esperava poder augmentar el personal. Quasi un any després d’aquestes declaracions no sabem res d’aquesta nova ubicació, i d’aquesta ampliació de personal.

La regidora de Compromís Elisa Guillem declara «estem preocupats per la falta d’interés del govern per solucionar els problemes que aquest consultori ha patit des de fa anys. A principis de legislatura vam denunciar els problemes de manteniment i personal, els veïns també ho van fer amb els problemes que tenien d’accessibilitat. Esperem que aquest anunci que va fer la regidora fa un any no siga un brindis al sol, com ens tenen acostumats, i que ens informen a les pròximes comissions dels avanços realitzats i ens donen una data per obrir aquest nou espai mèdic»

Espacio Publicitario

Deja un comentario