Espacio publicitario

El dimarts dia 7 de març, en la seu de Podem Alcoi, es va portar a terme una jornada programàtica, en la que les persones assistentes van participar en la millora de cadascuna de les àrees en les que es treballa des de fa temps, per configurar un programa de ciutat nova, il·lusionant, de canvi i de futur.Podem Alcoi compta, entre les moltes persones que formen el seu equip de treball, amb referents en les matèries que encapçalen àrees específiques del programa:


– Sostenibilitat i turisme: Aarón Ferrándiz

– Cultura: Carlos Gran

– Diversitat funcional: Carmen Torrejón i Carlos Sellés

– Educació i infància: Andrea Martínez

– Benestar animal: María José Ramírez

– Gent gran: Marí Carmen Terol

– Benestar social: Jorge Gabriel Giner

– Joventut: Andreu Bernabeu

I altres que anirem coneixent.


“En Podem Alcoi tenim la convicció de que fent les coses d’una altra manera, aconseguirem els resultats que necessita Alcoi i la seua gent. Per això, mantenim el compromís amb la ciutadania d’elaborar el programa de forma participada i oberta a la societat civil, a les diferents organitzacions, actors socials i persones a títol individual.” Remarca la candidata a l’alcaldia, Trini Rubio.


Des de Podem Alcoi i seguint amb la seua línia de treball de proximitat i escolta de tota la ciutadania, conviden a les associacions veïnals, a moviments socials, als diferents col·lectius que formen part de la ciutat i a persones a títol individual, a seguir aportant propostes per construir l’Alcoi que ens mereixem i a sumar-se a un projecte divers i obert, posant sempre a les persones al centre de les polítiques.


Les aportacions al programa es poden enviar al correu electrònic alcoi@ambtupodem.es

“Amb tu Podem i amb tu, ho farem”, conclou la candidata morada, Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario