Espacio publicitario

Podem Alcoi incorpora tres perfils vinculats directament amb destacades entitats i sectors alcoians, que reforcen la candidatura amb experiència i professionalitat.

Carlos Gran és escriptor, artista plàstic reconegut i il·lustrador, conegut per confeccionar, entre altres, el cartell de la Romería a la Font Roja en honor a la Verge dels Lliris 2022. Ha sigut secretari de l’Associació Betlemista de Santa Rosa i actualment és president de la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura de l´Ajuntament d´Alcoi. Encapçala l’àrea programàtica de cultura, i amb propostes com la creació d’una oficina de gestió cultural, aposta fermament per totes les disciplines culturals alcoianes.


Andrea Martínez és Tècnica superior en Animació Sociocultural i titulada amb el Grau en Magisteri d’Educació Primària, ha estat involucrada, des de molt jove, com a voluntària en diferents entitats relacionades amb la infància. Des de l’àrea que coordina dins del projecte de Podem Alcoi, educació i infància, destaquen les propostes encaminades a ampliar l’educació pública i l’adaptació de l’oferta formativa a les necessitats actuals de la ciutat i el seu desenvolupament.


J. Gabriel Giner és Tècnic en Integració Social i voluntari en diferents col·lectius, a més de participar de forma activa en la lluita per la salut mental i l’analfabetisme digital, oferint formacions a estudiants, famílies i població de diferents generacions, com la gent gran. Des l’àrea de benestar social, basa les propostes en la coordinació entre administració, entitats i població i la recerca d’alternatives que incloguen a totes les persones en el dia a dia de la població.


La candidata a l’alcaldia, Trini Rubio, afirma que «amb Carlos Gran, Andrea Martínez i Gabi Giner, engrandim l’equip i donem més musculatura política a la candidatura amb diferents perfils que van a posar els seus coneixements i bagatge al servei d’Alcoi». Al mateix temps Trini Rubio remarca que «tenim una candidatura jove i amb experiència en la institució, formada en distints àmbits, per a dur endavant una proposta de ciutat il·lusionant que millore el dia a dia de la gent».

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario