Espacio publicitario

Podem Alcoi, segueix ampliant la candidatura encapçalada per Trini Rubio, sumant a Carlos Gran, Andrea Martínez i J. Gabriel Giner, tres perfils més, que donen musculatura a una llista ampla, oberta i experimentada en diferents àmbits: Raúl Rossage, Cintia Atiénzar i Toni Deltell.


Raúl Rossage és un treballador d’una gran superfície, amb quasi trenta anys d’experiència, abans va treballar a la Casa de la Cultura, montant exposicions i obres de teatre. Gran aficionat al futbol, ha jugat i entrenat equips a l’àmbit local, per això, vol teixir una xarxa esportiva per tal de garantir l’activitat física i l’entorn saludable amb la infància. També forma part de la societat civil alcoiana, ja que és l’actual President de l’Associació Veïnal de Sant Pancraç, treballant amb i per al barri.


Cintia Atiénzar és una dona emprenedora, després d’estudiar perruqueria a Alacant, va obrir la seua amb només 20 a Alcoi, i porta als 20 d’autònoma.
Els seus pares van vindre d’Albacete i Granada i es van establir al nostre poble, formant ací la seua família, per això, ella està convençuda, que els seus 3 fills, han de tindre oportunitats per poder desenvolupar la seua vida personal i professional a Alcoi.
Mai havia estat interessada en política, cansada del bipartidisme, però des de que al 2014 va nàixer Podem, va comprendre que la política la pot fer també la gent del carrer. Vegana, amant dels animals, defensora dels dres LGTBI i de la compra en el xicotet comerç i de proximitat per tal de fomentar la indústria alcoiana.


Toni Deltell va nàixer a Alcoi el 1949.

Va estudiar a la històrica Escola de Ribera, però des de xicotet, va tindre que ajudar als seus pares en el famós negoci que van fundar, Papas Deltell, al carrer Alcassares.
Per la seua feina, va considerar necessari afiliar-se al sindicat CCOO, on al temps, va ser enllaç sindical. En aquells anys, va haver una important vaga laboral demanant millors condicions i sous, i encara que respecte al seu conveni el seu entorn no es veia afectat, van voler sumar-se entenent que en un altre moment si que podien trobar-se en la mateixa situació.
A banda, ha treballat en una empresa dedicada al cartró i com a recepcionista en un establiment hoteler, per tant, forma part d’eixes tantes persones que saben que la gent d’Alcoi, ha de tindre l’opció de quedar-se ací, en la seua ciutat, fent gran la seua indústria i construint el seu projecte de vida.

«Estem completant un equip intergeneracional, ample i que dona cobertura a tots els sectors de la societat. Amb Cintia, Toni i Raul, seguim creixent, construint amb molta il·lusió l’Alcoi que ens mereixem i que comptant amb cadascú de vosaltres, serà una realitat», afirma la candidata a l’Alcaldia, Trini Rubio.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario