Espacio publicitario

Compromís Alcoi, ha finalitzat la confecció del programa electoral que durà a les pròximes eleccions municipals de maig. Per a la confecció d’aquest programa s’han realitzat unes jornades a portes obertes on els assistents han pogut donar les seues opinions i necessitats respecte als temes tractats.

Segons Cerradelo «A les reunions hem dividit el programa en 4 grans blocs, per a millorar de valent les propostes que a Compromís treballarem la pròxima legislatura. Unes propostes enfocades en la creació i millora dels llocs de treball a Alcoi, sense oblidar la transformació de la ciutat cap a una població sostenible, eficient i menys depenent energèticament de les grans corporacions energètiques. Tot açò des d’una mirada valencianista, d’estima i respecte a la nostra cultura i idioma, que identifiquen el nostre partit i que per desgràcia molts dels altres partits obliden en arribar al govern de la ciutat».

El candidat valencianista informa que a partir d’ara començarà una ronda de contactes amb les associacions i entitats de la ciutat per presentar el projecte i escoltar opinions, «sempre amb una clara intenció de poder millorar el projecte de Compromís comptant amb la major quantitat de propostes i experiències possible, que és la forma en la qual nosaltres entenem el bon govern de la ciutat» finalitza el Candidat Àlex Cerradelo.

Àlex Cerradelo
Candidat a l’alcaldia per Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario