Espacio publicitario

Grup Municipal Compromís Alcoi.

El vicealcalde Àlex Cerradelo, que també dirigeix la regidoria d’Igualtat i Polítiques LGTBI, destaca que aquest servei donarà seguretat a les esportistes per realitzar les seues denúncies al departament d’Igualtat. A més, es proposarà al Ple condemnar Luis Rubiales pel seu comportament a les celebracions del Mundial de Futbol Femení.

En el pròxim Ple de l’Ajuntament d’Alcoi, que se celebrarà divendres dia 8, Compromís Alcoi apostarà per impulsar des de la regidoria d’Igualtat, dirigida pel valencianista Àlex Cerradelo, un servei municipal contra les agressions i discriminacions masclistes a l’esport.

La finalitat d’aquest servei serà donar seguretat a les dones alcoianes esportistes perquè puguen realitzar les denúncies pertinents, davant el departament d’Igualtat, en cas de comportaments inadequats o que atempten contra la igualtat de gènere a l’esport de la nostra ciutat.

A més, la proposta de Compromís també inclou la condemna a Luis Rubiales pel seu comportament a les celebracions del Mundial de Futbol Femení a Austràlia. El bes forçat patit per Jenni Hermoso a mans del President de la RFEF està sent aquests dies un dels principals temes de conversa i la formació pretén que els diferents grups polítics es posicionen al respecte. Així mateix, insisteixen en el paper de l’Ajuntament com a garant de la igualtat efectiva entre homes i dones i es comprometen a seguir treballant en aquest àmbit, ara des de la regidoria d’Igualtat.

Cerradelo ha defensat que “cal seguir impulsant polítiques feministes des de les institucions” i ha destacat la importància de crear aquest nou servei contra les agressions masclistes a l’esport. A més, ha comentat que, des que va assumir el càrrec de regidor d’Igualtat i Polítiques LGTBI fa dos mesos, està treballant en l’aposta per l’esport femení i per la igualtat i diversitat en l’esport.

Espacio Publicitario

Deja un comentario