Espacio publicitario

Compromís Alcoi ha organitzat una xerrada informativa per explicar la Llei Valenciana de Protecció Animal. El pròxim 10 de maig, tindrem l’oportunitat d’escolar i parlar amb Eloi Sarrió Santana al Centre Ovidi Montllor a les 19:30h, i conèixer de primera mà les novetats i beneficis d’aquesta nova llei.

Segons Cerradelo «és un plaer tindre a Eloi Sarriò a la nostra ciutat, sobre tot perquè ha estat ell, un advocat animalista, qui ha assessorat el gabinet jurídic a la redacció d’aquesta llei. Una llei molt esperada i que avança en la cura i protecció de tots els nostres animals, a la que a més a més la nostra ciutat haurà de fer complir i adaptar les ordenances si fos necessari».

Per a Cerradelo és una oportunitat per a totes i tots poder parlar directament amb un dels redactors de la llei i aclarir tots els dubtes que es puguen tindre, és per això que esperem que totes les persones amants dels animals puguen assistir, perquè la cura dels nostres animals ens fa una societat molt més humana.

Espacio Publicitario

Deja un comentario