Espacio publicitario

Compromís Alcoi iniciarà la campanya electoral amb la tradicional pregada de cartells aquesta nit a les 12 pm a les cartelleres electorals de Cervantes.

La campanya de Compromís Alcoi continuarà amb un acte anomenat «parem taula a…» on es posara una taula a punts estratègics dels barris de la nostra ciutat per tal que ens puguem fer un café amb el seu candidat.

L’agrupació valencianista vol arribar a tots els barris i, de forma distesa i tranquil·la, poder fer-se un café o un té, amb aquelles persones que vulguen intercanviar opinions amb el candidat. És per això que Compromís Alcoi començarà a «parar taula a…» el pròxim divendres al Barri de Santa Rosa a les 18:00h i el diumenge al mercat de Batoi a les 11:00h.

Per a Cerradelo «esperem poder fer-se un cafenet amb moltes persones dels nostres barris, parem taula, una expresió molt nostra, per poder xerrar amb totes elles i fer un intercanvi d’impressions sobre l’estat de la ciutat i poder explicar les nostres propostes, per això us esperem a totes el divendres 12 a carrer MESTRE JOSÉ RIBERA MONTES (ENTRADA DEL PARC) BARRI DE SANTA ROSA a les 18:00h i el diumenge 14 de maig al carrer MONTDUBER N 10 MERCADET DE BATOI a les 11:00h».

Espacio Publicitario

Deja un comentario