Espacio publicitario

PODEM ALCOI SUMA JOVENTUT A LA CANDIDATURA

DE LA MÀ DE PAULA LLÀCER I OMAR LÓPEZPodem Alcoi incorpora més perfils reforçant la seua candidatura amb joventut i experiència.


La candidatura de Trini Rubio, setmana rere setmana, continua presentant a part del seu equip. En aquesta ocasió, és el torn de Paula Llàcer i Omar López.


Paula Llàcer, nascuda fa 27 anys a Alcoi. Va estudiar a Barcelona una FP de Caracterització. Va tornar a Alcoi per treballar a una cooperativa valenciana durant 6 anys, on va aplegar a ser gestora. Després, va decidir deixar la feina, per posar-se a estudiar una altra vegada, en aquest cas, un doble grau de Ciències Polítiques i Dret a la UNIR, motivada per les seues inquietuds, ganes d’emprendre i d’aportar idees de millorar el futur. Ara, amb l’experiència de vida acumulada a pesar de la seua joventut, es suma al projecte de Podem, amb la il·lusió de ser part del futur Alcoi.


Omar López és ballarí de dansa contemporània pel conservatori d’Alacant, quiromassatgista terapèutic i instructor de ioga. Actualment està formant-se com a osteòpata. A banda, és Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència.
Fa 2 anys, va decidir apostar en allò que volia exercir, creant el seu propi negoci. Continua ballant, cultivant així la seua sensibilitat en l’art, per ser veu d’aquells que dia rere dia treballen per viure com a artistes amb plens drets laborals i estudiantils.
Com a part del col·lectiu LGTBI, reivindica l’amor lliure i l’expressió sense prejudicis.
Com a jove emprenedor incita a la ciutadania jove a que pose la seua energia en allò que vol i estima. Per tot açò, es suma a la candidatura de Podem Alcoi, des d’on podrà donar veu i expressió a allò que creu i reivindica.

«Com es pot veure, la candidatura de Podem Alcoi per a les pròximes eleccions municipals de maig, està configurada per gent diversa, de diferents sectors i motiva molt que totes i cadascuna de les persones que s’incorporen, es sumen al projecte per oferir a la ciutadania el millor equip possible, el que aconseguirà fer realitat, l’Alcoi que ens mereixem», explica la candidata a l’alcaldia, Trini Rubio.


Aquestes incorporacions van completant la llista definitiva, que en breu donarà a conéixer la formació morada i es sumen a les presentades anteriorment: Carlos Gran, Andrea Martínez, J. Gabriel Giner, Raúl Rossage, Cintia Atiénzar, Toni Deltell, Felipe Hernández, Sara Maiques i Rafael Moral.

TRINI RUBIO

CANDIDATA ALCALDIA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario