Espacio publicitario

A Trini Rubio la vaig conèixer al 2019, quan es va incorporar a l’equip de Podem Alcoi i va formar part de la candidatura a les eleccions municipals d’Alcoi d’aquell any. Ara, quatre anys després, dóna el pas de presentar-se a l’alcaldia, tal vegada, en el moment més necessari, seguint el projecte encapçalat per una altra gran dona, Naiara Davó.

Aquesta imatge no es pot tornar a repetir, de 9 candidatures presentades, només Podem Alcoi, amb Trini Rubio al capdavant, presenta a una dona com a alcaldable. Alguna cosa està fallant en els processos, hem de revisar-los per garantir la igualtat d’oportunitats, hem de donar exemple des de les formacions polítiques.

Per a qui no la conega, Trini, és una persona senzilla, en el bon sentit de la paraula, una persona que apropa la política a la gent, en una època on la política s’ha allunyat massa dels interessos de la ciutadania. Una persona que ha pogut portar a terme el seu projecte de vida en Alcoi, ciutat a la que estima i a la que vol tornar, almenys en part, el que li ha oferit. Forma part de la classe treballadora des dels 16 anys, combinant la feina amb la formació i des de fa més de 28 anys, treballa en diferents departaments de l’ajuntament d’Alcoi, per tant, ha viscut la gestió de l’administració pública en primera persona, observant des de dins les diferències entre èpoques, les carències i les necessitats d’aquest sector, una de les àrees a millorar.

L’alternativa als que sempre han governat Alcoi, PP i PSOE, capaç d’aconseguir millores, com ja s’ha demostrat aquesta legislatura de la mà dels nostres regidors Cristian Santiago i Aarón Ferrándiz, és Podem Alcoi, millores com la creació d’una brigada de reforç per al manteniment de parcs i jardins formada per persones en risc d’exclusió social o amb problemes d’accés al món laboral. També han treballat per millorar els problemes d’accés a l’habitatge, aconseguint la creació de l’Observatori Municipal d’Habitatge, ferramenta per buscar opcions d’increment del parc públic d’habitatges socials, la rehabilitació dels existents o la creació de la primera Empresa Pública a Alcoi, indispensable per recuperar serveis públics.

Tot això, amb només dos regidors i des de l’oposició, per tant, en Podem Alcoi, volem governar per poder apropar més a Alcoi al nostre model de ciutat, perquè governar, no només és gestionar, governar és, transformar.

Si amb Yolanda Díaz, podrem tindre la primera presidenta, amb Trini Rubio, podem tindre la primera alcaldessa.

Ens juguem molt més que l’alcaldia, es juguem un Alcoi a cop de titular, o un Alcoi amb la gent i per a la gent, un Alcoi on toca canviar de govern municipal, per poder gestionar i decidir, amb decisió.

ANDREU BERNABEU

ÀREA JOVENTUT I CULTURA

PODEM ALCOI

Espacio Publicitario

Deja un comentario