Espacio publicitario

Dimecres 24 de maig, a les 19h. a la Seu de la UA a Alcoi, comencen les xarrades organitzades pel CAEHA amb motiu del 150 aniversari de la Revolució del Petrólio

Alicia Mira i Rosana Gutiérrez parlaran sobre republicanisme, revolució i moviment obrer en el context del Sexenni Democràtic

Sindicats, associacions culturals i institucions col·laboren de la commemoració de l’efemèride

Adjuntem breu currículum de les professores de la Universitat d’Alacant que impartiran la ponència:

Alicia Mira Abad

Professora Titular del Departament d’Humanitats Contemporànies de la Universitat d’Alacant. En 1997 va començar la seua trajectòria investigadora com a becària del MEC que va culminar amb una tesi doctoral sobre la secularització, el laïcisme i la seua incidència en la societat espanyola del Sexenni Democràtic, obtenint l’any 2002 el grau de doctora. En 2003 va ser contractada com a professora ajudant i l’any 2008 va accedir a la plaça de professora titular d’universitat.

Rosa Ana Gutiérrez Lloret

Catedràtica d’Història Contemporània en la Universitat d’Alacant. Ha sigut vicedegana de postgrau i coordinadora del grau en Història de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant. Ha participat en projectes d’investigació centrats en diversos àmbits d’estudi de la història de l’Espanya contemporània, també com a directora. És membre de l’AHC (Associació d’Història Contemporània) i de l’AEIHM (Associació Espanyola d’Investigació d’Història de les Dones).

Espacio Publicitario

Deja un comentario