Espacio publicitario

El dijous 15 de juny en els tribunals de Gasteiz se celebrarà un judici contra un dels treballadors de Tubacex al qual se li demanen vint-i-un mesos de presó, que al costat dels seus companys van estar 236 dies de vaga indefinida que van dur a terme 750 treballadors i treballadores en defensa dels seus llocs de treball. En total les fiscalies sol·liciten un total de vint anys de presó per a sis treballadors pendents de judici per les protestes reprimides durant de la vaga.

Al setembre, se celebrarà el judici de tres joves treballadors d’una altra empresa als quals la fiscalia demana quatre anys i set mesos de presó a cadascun i que en el seu moment van participar solidàriament amb els companys de Tubacex. Aquesta lluita com les dels treballadors del Metall de Cadis ens demostren que l’únic camí que té la classe obrera per a defensar-se dels atacs del capital és la lluita al carrer i la solidaritat de classe del conjunt de treballadors i treballadores, malgrat la repressió exercida en el seu moment a aquestes dues lluites es va demostrar que la fermesa en la lluita és el camí.

Lluita Internacionalista cridem a la solidaritat amb aquests treballadors i treballadores que van mostrar la seva valentia en una dura lluita que va aconseguir aturar a l’ERO que l’empresa intentava imposar.

Lluita Internacionalista.
13/6/23

Espacio Publicitario

Deja un comentario