Espacio publicitario

El PP compleix la seua promesa electoral i quitació la fita que reconeixia, entre altres, al moviment del qual va nàixer Podemos

El passat 29 de setembre a esquena de la ciutadania, com sempre, es va dur a terme la seua eliminació de la Plaça l’Ajuntament de València

Des de la seua perspectiva no sols va ser on diuen que va nàixer podem, va anar molt més que tot això i més gran del que ells i nosaltres podíem imaginar, un alçament de Poder Popular mai més ben dit d’un cansament que dura fins a dia de hui i que l’única cosa que lamentem que no s’haja mantingut en el temps amb la seua força i vigor.

No per això cal dir que d’ell van eixir molts col·lectius socials en molts aspectes i com no col·lectius de barri, per a la demanda de l’autogestió com prendre part en el desenvolupament del dia a dia dels seus barris.

Una mostra més de despotisme i arrogància i com no de menyspreu al Poble, en la seua línia com per a variar ja hem vist quals són les seues polítiques i les seues urgències res més agafar el poder que els encanta

Seguim en la lluita. NO PASSARAN!!!

Espacio Publicitario

Deja un comentario