Espacio publicitario

Estimades i estimats amics i col·laboradors.

Ens dirigim a vosaltres amb un profund sentiment de tristesa però també amb determinació i esperança per no cessar en l’obstinació després de huit anys.

És amb gran pesar que informem la nostra comunitat sobre una decisió que hem pres després d’una acurada reflexió i anàlisi de la situació en la qual ens trobem actualment.

A causa de la impossibilitat econòmica per a fer front a les despeses, incloent-hi la substitució de la persiana trencada i altres manteniments essencials, ens veiem obligats a cessar l’ús del local que ha albergat el vostre benvolgut mitjà de comunicació durant estos anys. Esta decisió ha sigut increïblement difícil per a nosaltres, especialment considerant tant la situació econòmica, com a personal, a l’ésser una persona responsable del funcionament continu del mitjà, programes, xarxes, premsa, com de la seua gestió econòmica i administrativa.

Ens agradaria expressar el nostre profund agraïment a cadascun de vosaltres, pel vostre suport i compromís al llarg dels anys. Heu sigut testimonis del nostre esforç constant per proporcionar-los informació rellevant i valuosa, i lamentem profundament no poder continuar en el lloc que hem anomenat llar durant tant de temps.

Malgrat este desafiament, volem que sapieu que la nostra passió pel portar la veu més enllà d’on s’alça dels Ningú i que molt poques oportunitats els donen els mitjans de comunicació que totes i tots coneixem, i sempre amb el desig de servir a la nostra comunitat i per la fi pel qual es va crear segueixen i romanen intactes. Estem explorant totes les opcions possibles per a trobar un nou lloc que ens permeta continuar operant i complint amb la nostra missió d’informar i connectar de manera directa totes les sensibilitats i lluites socials que tenen un denominador comú, ja que l’enemic és el mateix, i poder donar a conéixer la realitat social que els mitjans anteriorment esmentats no compta, ni són portades.

Si bé ens trobem en una situació personal que necessita ser resolta, seguim compromesos amb el nostre treball i amb totes i tots vosaltres, la nostra benvolguda comunitat. Si les circumstàncies ho permeten, continuarem en la nostra obstinació de tindre un lloc de trobada i desenvolupament per al vostre mitjà de comunicació. Estem oberts a suggeriments i col·laboracions que ens ajuden a superar esta dificultat i a continuar avant junts.
Els agraïm per la seua comprensió i paciència durant este període de transició. Mantindrem informada a totes i tots sobre qualsevol desenvolupament futur i esperem poder comptar amb el vostre suport en esta nova etapa que enfrontem.

Col.labora amb el funcionament de l’Associació LVDP

Per 1€ al mes https://www.teaming.net/laveudelpoble?lang=es_ES

BIZUM – DONATIU – ONG Buscar LA VEU DEL POBLE (05611)

Qualsevol altra quantitat puntual o periòdica al número de compte: ES33 3159 0037 1126 1007 6321

Amb esperança i gratitud, salut i llibertat.

Espacio Publicitario

Deja un comentario