Espacio publicitario

Rescatant La nostra Veu!

Fent costat a la Ràdio i Televisió del Poble un mitjà de comunicació autogestionat, Independent i de contrapoder

https://www.goteo.org/project/rescatando-nuestra-voz-apoya-a-la-radio-i-televisi

Benvinguts al projecte «Rescatant La nostra Veu»! Som un grup compromès amb l’enfortiment de la comunicació independent de contrapoder al relat dels mitjans convencionals. La nostra missió és donar veu a aquells que sovint són marginats pels grans mitjans de comunicació, i que oculten la realitat, i poder crear una plataforma on totes les veus puguin ser escoltades i sentides per la societat, més enllà d’on s’alcen.

Què fem?

• Producció de Contingut Significatiu: Programes on els col·lectius socials, com qualsevol persona té la seva finestra de lliure expressió, de les diferents lluites socials, on prima la memòria, defensa dels DDHH i per una fi ben clara, per una Vida Digna

Per què és important el teu suport?

RTVP un mitjà de comunicació vital per a una societat democràtica. Ofereixen un contrapunt a les narratives dominants i donen veu als col·lectius, associacions, etc silenciats. No obstant això, mantenir aquestes plataformes requereix recursos financers.

Com pots ajudar?

El teu suport és crucial per al nostre treball. En contribuir a aquesta campanya, estaràs assegurant que puguem continuar produint contingut significatiu, i poder continuar realitzant la funció per la qual es va crear i que hem traslladat anteriorment en diferents aspectes bàsics per a ser aquest mitjà de comunicació de confrontació i denúncia a l’Establishment

Què obtens a canvi

A més de la satisfacció de donar suport a una causa digna, oferim una varietat de recompenses emocionants, des d’esments en els nostres programes fins a l’oportunitat de ser part de la producció de contingut.

Uneix-te a nosaltres i sé part del canvi!

Amb el teu suport, podem continuar rescatant la nostra veu i construint un món on totes les històries importen. Gràcies per ser part d’aquesta important missió!

Espacio Publicitario

Deja un comentario