Espacio publicitario

Jesús Taberner afirma que “después de un tiempo he comprendido porqué un marido llamaba puta y zorra a su mujer”, durant el ple on s’aprovava una moció conjunta del 25-N

Compromís per Alaquàs, junt el PSPV i PP van redactar i presentar una moció conjunta amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones. El text de la moció va ser llegit i votat a favor pels tres partits, que havíem deixat les nostres diferències per posar en el centre la importància i la reivindicació que es celebra el 25 de Novembre i, a més a més, just després d’assabentar-nos de l’última víctima de violència de gènere, a Sagunt.

L’únic partit que va votar en contra va ser VOX, de fet, no només va votar en contra, sinó que va presentar, seguidament, una proposta de moció on es rebutjava la violència de gènere i on es tractaven temàtiques, totes elles fora de context, com la inseguretat ciutadana, l’aprovació de la llei Trans, la immigració… I afirmacions molt greus, com que “el feminisme radical” està provocant enfrontaments entre hòmens i dones, o que “la ideologia de gènere” criminalitza els homes, només pel fet de ser-ho.

De primeres, el text de VOX ens mostra de manera desacomplexada quina és la base del seu pensament masclista, retrògrad i que veu la realitat a través d’un prisma social emmarcat en la prehistòria, components que els identifiquen com a partit d’extrema dreta, però, el que més mal va fer en el plenari del passat 30 de novembre, no van ser les línies llegides pel regidor de VOX, Jesús Taberner, el més greu de tot, van ser les afirmacions que van vindre després, en el seu torn per a defensar la proposta.

El regidor de VOX va explicar va explicar el cas d’una persona propera de la seua família “El marido llamaba a la mujer puta y zorra, después con el tiempo, he comprendido el porqué”.

Davant d’aquest fet, on un partit pensa que en política “todo vale”, des de Compromís per Alaquàs diguem NO, en política no tot s’hi val. NO es pot insultar les dones de manera tan directa i tan humiliant, NO podem consentir que aquest tipus de comentaris estiguen permesos i es puguen fer amb total impunitat, NO podem callar-nos davant d’estes agressions, perquè SÍ, això SÍ que són agressions verbals, agressions cap a les dones, agressions cap a les més de 1200 dones mortes a mans d’hòmens; perquè aquestes afirmacions són la base de la violència de gènere, la base d’una societat patriarcal que ha estat oprimint durant segles a les dones i que ara volen fer resorgir els membres d’una altra “manada” anomenada VOX.

No podem i NO volem consentir que això es permeta en un estat de dret, on les lleis que protegeixen les dones han estat escrites a partir de la sang vessada per les dones assassinades, maltractades i silenciades durant mol de temps.

Des de Compromís per Alaquàs denunciem aquesta agressió verbal, aquesta agressió cap a totes les dones; demanem la dimissió del regidor de VOX, perquè no farem un pas enrere en la lluita contra la violència de gènere.

Espacio Publicitario

Deja un comentario