Espacio publicitario

Des de la secció sindical de CGT-OAM consideren que l’acte només tenia fins propagandístics envers el partit VOX

El dia 30/11/23 la totalitat del personal uniformat de l’organisme autònom de parcs i jardins i de la resta de contractes de jardineria de la ciutat de València “vam ser convocades – segons les pròpies treballadores – amb caràcter d’obligatorietat a l’acte de presentació del nou regidor de jardins Juanma Badenas (VOX) als Jardins de Vivers”.

Des de la secció sindical de la Confederació General del Treball (CGT) en l’Organisme Autònom de Parcs, Jardins i Biodiversitat Urbana de l’Ajuntament de València (OAM), han volgut traslladar  través d’un comunicat el seu total desacord amb l’acte.

“En cap moment es va plantejar projecte de gestió algun, l’acte va ser un pur i dur acte polític d’exaltació del nou regidor i de la resta de regidors de VOX a l’Ajuntament”. Així, des de la central anarcosindicalista han volgut desmarcar-se d’estes dinàmiques propagandístiques de VOX.

“La nostra labor no és la de ser figurants de foto del polític de torn. Centenars d’hores de treball i recursos públics perduts per a un acte buit de contingut més enllà d’una foto per a la posteritat”. I conclouen: “El nostre deure és amb el manteniment i conservació dels parcs i jardins de la nostra ciutat; amb la ciutadania i amb nosaltres mateixes”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario