Inicio Ajuntament L’Ajuntament de València intenta tallar l’aigua de l’Alqueria Popular de Malilla abans...

L’Ajuntament de València intenta tallar l’aigua de l’Alqueria Popular de Malilla abans del seu repartiment solidari de joguets

0
24

joguets

El Sindicat de barri Malilla denuncia que l’Ajuntament haja volgut tallar l’aigua de l’espai sense previ avís i fa una crida a les treballadores del barri per continuar organitzant la solidaritat davant l’empitjorament de les condicions de vida

            El servei d’aigües Emivasa va acudir aquesta setmana a l’Alqueria Popular de Malilla amb l’ordre de tallar el subministrament d’aigua corrent del local. Aquesta alqueria està gestionada des de fa més de dos anys pel Sindicat de barri Malilla, que organitza assemblees setmanals per aturar desnonaments, impulsa la xarxa d’aliments del barri amb recollides i repartiments setmanals i ofereix programació cultural gratuïta per al veïnat. Després de moltes amenaces i negociacions per part de les institucions, el Sindicat va aconseguir arrencar a l’Ajuntament una cessió oficial de l’espai.

          Ara estava en marxa la recollida de joguets que el sindicat impulsa cada nadal per a fer un repartiment solidari que està convocat per al diumenge 7 de gener a les 10h. en la mateixa alqueria. El sindicat denuncia que l’Ajuntament haja volgut tallar l’aigua de l’espai precisament en aquesta setmana especialment delicada per a les famílies en situació de despossessió extrema. Gràcies a la intervenció de diverses militants del sindicat que es trobaven a l’alqueria, van aconseguir aturar aquest boicot de l’Ajuntament.

          El sindicat fa una crida a les treballadores del barri per organitzar-se i demostrar que «el treball col·lectiu ens permet cobrir les nostres necessitats al marge de les institucions», i més ara, «en un context d’empobriment generalitzat on els rics cada vegada són més rics i on a les treballadores només ens queda cobrir-nos les esquenes i lluitar juntes per tot el que ens pertany».

El Ayuntamiento de València intenta cortar el agua de la Alquería Popular de Malilla antes de su reparto solidario de juguetes

El Sindicato de barrio Malilla denuncia que el Ayuntamiento haya querido cortar el agua del espacio sin previo aviso, y hace un llamamiento a las trabajadoras del barrio para continuar organizando la solidaridad ante el empeoramiento de las condiciones de vida

            El servicio de aguas Emivasa acudió esta semana a l’Alqueria Popular de Malilla con la orden de cortar el suministro de agua corriente del espacio. Esta alquería está gestionada desde hace más de dos años por el Sindicat de barri Malilla, que organiza asambleas semanales para parar desahucios, impulsa la red de alimentos del barrio con recogidas y repartos semanales y ofrece programación cultural gratuita para el vecindario. Después de muchas amenazas y negociaciones por parte de las instituciones, el sindicato consiguió arrancar al Ayuntamiento una cesión oficial del espacio.

            Ahora estaba en marcha la recogida de juguetes que el sindicato impulsa cada navidad para hacer un reparto solidario que está convocado para el domingo 7 de enero a las 10h. en la misma alquería. El sindicato denuncia que el Ayuntamiento haya querido cortar el agua del espacio precisamente en esta semana especialmente delicada para las familias en situación de desposesión extrema. Gracias a la intervención de varias militantes del sindicato que se encontraban en la alquería, consiguieron parar este boicot del Ayuntamiento.

            El sindicato hace un llamamiento a las trabajadoras del barrio para organizarse y demostrar que “el trabajo colectivo nos permite cubrir nuestras necesidades al margen de las instituciones”, y más ahora, “en un contexto de empobrecimiento generalizado donde los ricos cada vez son más ricos y dónde a las trabajadoras solo nos queda cubrirnos las espaldas y luchar codo a codo por todo el que nos pertenece”.

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR