Espacio publicitario

Felip Sànchez d’Elx i Virginia Moriel de Crevillent seran els nous portaveus i Sergio Agueitos de Sant Joan d’Alacant serà el nou secretari d’organització

13/02/2024

Iniciativa-Compromís ha celebrat un Congrés Extraordinari Supra Comarcal del Sud per a la renovació de la seua direcció este dimarts en la seu de CCOO d’Alacant.

La proposta de nova direcció presentada al Congrés ha sigut ratificada per unanimitat de la militància assistent i comptarà com a nous coportaveus amb l’il·licità Felip Sànchez i la crevillentina Virginia Moriel. Els portaveus van proposar com a secretari d’organització a Sergio Agueitos, de Sant Joan d’Alacant, que va ser ratificat també per unanimitat.

L’acord aconseguit pels diferents col·lectius de les comarques del sud vol llançar un missatge de solidesa, unitat i pluralitat del projecte d’Iniciativa-Compromís amb l’objectiu de fer front als governs nefastos i negacionistes de PP-VOX a les comarques alacantines.

Els nous portaveus van manifestar el valor que té aquest acord per a aprofundir en la defensa de les polítiques socials i de progrés que Iniciativa i Compromís amb els seus regidors i regidores representen als municipis de les comarques del Sud i de la resta del País Valencià. Felip i Virginia van agrair el treball de l’anterior executiva i de tots els companys i companyes, que amb la seua militància donen suport a la defensa dels valors ecosocialistes, feministes i valencianistes.

L’executiva es va completar amb la ratificació unànim de cinc vocalies en les quals estaran José Rico (Salines), Luisa Martín (Alacant), Federico Zaragoza (Alacant), Anna Antón (Santa Pola), Patricia Ruth (Elx) i Segismundo Moran (Monòver).

Espacio Publicitario

Deja un comentario