Espacio publicitario

Com ser una feminista “aguafiestas”

Nou Club de Lectura de la Teixidora amb col·laboració amb Detroit Llibres i Fonèvol

Dissabte 6 d’abril a les 12h a Detroit Llibres

El proper dissabte 6 d’abril a les 12h a la Detroit Llibres (c(Oliver, 5) es durà a terme una nova edició del Club de Lectura Activista de La Teixidora. Aquesta vegada es parlarà del llibre de la sociòloga i activista Sara Ahmed, Manual de la feminista aguafiestas (Caja negra editora, 2023).

Es tracta d’un recull de recursos pràctics per a la militància quotidiana en el feminisme però que pot servir també per a qualsevol altre àmbit d’acció com el racisme, l’ús de llengües minoritzades o la desigualtat de classe. L’autora ens presenta el llibre de la següent manera:

“Me convertí en una feminista aguafiestas. Y escribo este manual como tal. ¿Ustedes lo son? ¿Cómo pueden saberlo? Háganse estas preguntas: ¿Se niegan a reírse de chistes que les parecen ofensivos? ¿Las han llamado conflictivas por señalar un conflicto? ¿Al sacar algún tema les parece que la atmósfera se pone tensa? Si contestan que sí a alguna o a todas estas preguntas, es posible que también sean feministas aguafiestas. Y escribí este manual para ustedes.”

En aquesta edició del club La Teixidora compta amb la col·laboració de membres de l’associació per a la integració de la dona en les festes d’Alcoi, Fonèvol.

Les organitzadores de l’activitat volen incidir en què no és obligatori llegir el llibre per a poder participar en l’activitat.

Més informació: https://cajanegraeditora.com.ar/libros/manual-de-la-feminista-aguafiestas/

Espacio Publicitario

Deja un comentario