Espacio publicitario

El dispositiu de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat Valenciana convoca a tots els mitjans de comunicación a la propera manifestació que realitzarem a la ciutat de Valencia el dimarts 16 d’abril de 2024 a les 10:00 hores.

La protesta consistirà en una marxa pels carrers de València ciutat, que tindra el seu inici a la plaça Alfons el Magnànim (Parterre) i finalització al Palau de la Generalitat (Plaça Manises).

La concentració tindrà lloc sota el lema es NO A LES RETALLADES al SERVEI DE BOMBERS/ES

FORESTALS GVA, SOM LA SEGURETAT DELS POBLES, ELS BOSCOS I LES PERSONES. Tanmateix demanem

l’estabilització laboral del personal, la contractació els 365 díes de l’any, l’aprovació del 1er Conveni Col.lectiu del Servei de Bombers/es Forestals de la Generalitat Valenciana i la plena operativitat 24 hores mitjançant l’implementació d’un tercer torn de treball i l’incorporació d’un 7e component per refoçar els torns.

A continuació es mostra una imatge amb l’itinerari del recorregut:

Carrers inclosos als recorregut: INICI: Jardí del Panterre (plaça Alfons el Magnànim), c/ Palau de Justícia, plaça de la porta de la mar, c/ de Colom, c/ de Xàtiva, Avda. Marqués de Sotelo, plaça de l’Ajuntament (seguint l’asfalt), c/ Sant Vicent Màrtir, plaça de la Reina, c/ dels Brodadors, C/ del Micalet, plaça de la Verge, c/ cavallers, plaça Manises (Palau de la Generalitat) FINAL.

Espacio Publicitario

Deja un comentario