Espacio publicitario

Serà el dimarts, 30 d’abril, a partir de les 12.40h.Participarà alumnat del CPEE Tomàs Llàcer, del CEIP Horta Major i de l’IES Andreu SempereMembres del Col·lectiu 8 de març i Dones de l’Alcoià i el Comtat rebran l’obra, de manera simbòlica, com a dipositàries de la present lluita per la igualtat i la història del moviment feminista a la comarcaEl centre vol fer públic també l’agraïment al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi per la seua col·laboració

“No serà més que una modesta inauguració, però ens encantaria que ens acompanyaren totes aquelles persones que ho desitgen i puguen assistir-hi”. Amb aquest objectiu de reivindicació de la seua obra i del seu missatge, les alumnes de l’IES Andreu Sempere han convidat l’alumnat del col·legi de primària Horta Major i del centre Tomàs Llàcer, i al conjunt de veïns i veïnes del barri i de la resta de la ciutat.

Serà el proper dimarts, 30 d’abril a partir de les 12.40 hores, al carrer Isabel la Catòlica i no durarà més trenta minuts, perquè a final de curs se’ns acumula la feina.

Hi haurà música, parlaments i aplaudiments: “Ha estat una experiència enriquidora, no sols pel que fa a la realització de la pintura, també en la recerca de la nostra història recent que dotara de contingut i significat el mural”. En primer lloc, les autores explicaran el significat i el treball previ que han realitzat per tal de plasmar el present, el passat i el futur de la lluita per la igualtat entre dones i homes.

Després, les sòcies del Col·lectiu 8 de març i Dones, de manera simbòlica i en nom dels pobles de l’Alcoià i el Comtat, rebran l’obra com a representants del moviment feminista de la comarca. I, finalment, les xiquetes i els xiquets de l’Horta Major i l’alumnat del Tomàs Llàcer ens explicaran com imaginen el futur.

Es tracta de reunir en un mateix acte a les protagonistes d’ahir, avui i demà.

Us esperem!

Espacio Publicitario

Deja un comentario