Espacio publicitario

La plataforma ciutadana dona suport a la vaga educativa del 23 de maig i mostra el seu rebuig davant l’eliminació de l’aula d’infantil del CEIP El Romeral

Davant l’anunci de les noves lleis educatives regressives del govern de la Generalitat de PP i VOX, conegudes com a «llibertat educativa» i «concòrdia» la comunitat educativa del País Valencià ha convocat una vaga el pròxim dijous 23 de maig arrel del territori. A més també està prevista una concentració davant de la porta de l’ajuntament el mateix dia a les 11 hores.

Entre els centres escolars afectats per les retallades que anuncia la Conselleria d’educació es troba el CEIP El Romeral que per al pròxim curs s’eliminarà una aula del segon cicle d’infantil (entre els 3 i 5 anys). Des de la plataforma ciutadana consideren que «amb el pretext de ‘la baixa natalitat’ per a eliminar aules als nostres educatius s’amaga un evident camí cap a la privatització de l’educació i el detriment d’aquesta; un exemple d’açò és el fet que no s’haja tancat cap aula als centres concertats. Si realment li preocupara l’educació al govern de la generalitat, apostaria per la baixada de ràtios a les aules aprofitant esta baixada de natalitat per assegurar una millor atenció als alumnes i en conseqüència una educació de millor qualitat.» assenyala la regidora de Guanyar Alcoi, Mari Carmen Pardes.

Des de la plataforma ciutadana, davant d’aquesta situació ha decidit organitzar una taula redona per a tractar com afectaran aquestes noves lleis i retallades a l’educació pública. Paredes convida a tothom a participar en l’activitat: «el pròxim dimecres a les 19.30 hores ens trobarem a l’IVAM-CADA per parlar de la situació actual de l’escola pública a Alcoi i com ens afectaran les polítiques proposades així com quin és el camí a seguir a partir d’ara».

Espacio Publicitario

Deja un comentario