Espacio publicitario

Dalmau situa el comerç de proximitat com a exemple a seguir enfront de macroprojectes comercials.

 El candidat a President de la Generalitat per Unides Podem ha Visitat aquest matí el mercat de Petrer.

(Petrer, 24 d’abril de 2019) – Unides Podem-EU buscarà la creació de treball estable i de qualitat, «com el que genera el petit i mitjà comerç, que suposa més d’un 90% del teixit productiu de la Comunitat Valenciana».

Així ho ha manifestat aquest matí el candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana de la confluència, Rubén Martínez Dalmau, durant la seua visita al mercat de la Frontera de Petrer. Aquesta visita l’;ha realitzada acompanyat pel secretari general de Podemos d’Elda, Cecilio Esteve i la seua homòloga a Petrer, Luisa Díaz.

Dalmau ha destacat la importància dels mercats tradicionals «com a exemple de com funciona el xicotet comerç i dóna vida a les ciutats. En totes les parades hi ha gent treballant en condicions laborals adequades i aquest és el model que volem dinamitzar des d’Unides Podem, enfront dels macroprojectes comercials en els quals no creiem perquè perjudiquen el comerç de proximitat».

En aquest sentit, la confluència autonòmica beneficiarà a les empreses «que siguen competents i regularitzen la situació de les seues empleades i empleats, perquè cap sector precaritzat pot tindre un futur en el marc europeu», ha afegit Dalmau en referència a les aparadores del calçat i la seua situació laboral, «en un sector amb molta economia submergida i que ha sigut descurat històricament pels poders públics, sense convertir-se en la indústria competitiva i eficient que podria ser, perquè lamentablement hi ha moltes treballadores que no poden arribar a final de mes», conclou.

Dalmau sitúa el comercio de proximidad como ejemplo a seguir frente a macroproyectos comerciales.

 El candidato a President de la Generalitat por Unides Podem ha Visitado esta mañana el mercado de Petrer.

(Petrer, 24 de abril de 2019) – Unides Podem-EU buscará la creación de trabajo estable y de calidad, «como el que genera el pequeño y mediano comercio, que supone más de un 90% del tejido productivo de la Comunitat Valenciana».

Así lo ha manifestado esta mañana el candidato a la Presidencia de la Generalitat Valenciana de la confluencia, Rubén Martínez Dalmau, durante su visita al mercado de La Frontera de Petrer. Esta visita la ha realizado acompañado por el secretario general de Podemos de Elda, Cecilio Esteve y su
homóloga en Petrer, Luisa Díaz.

Dalmau ha destacado la importancia de los mercados tradicionales «como ejemplo de cómo funciona el pequeño comercio y da vida a las ciudades. En todas las paradas hay gente trabajando en condiciones laborales adecuadas y este es el modelo que queremos dinamizar desde Unides Podem, frente a los macroproyectos comerciales en los que no creemos porque perjudican al
comercio de proximidad».

En este sentido, la confluencia autonómica beneficiará a las empresas «que sean competentes y regularicen la situación de sus empleadas y empleados, porque ningún sector precarizado puede tener un futuro en el marco europeo», ha añadido Dalmau en referencia a las aparadoras del calzado y su situación laboral, «en un sector con mucha economía sumergida y que ha sido descuidado históricamente por los poderes públicos, sin convertirse en la industria competitiva y eficiente que podría ser, porque lamentablemente hay muchas trabajadoras que no pueden llegar a final de mes», concluye.

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario