Espacio publicitario

CGT i Intersindical Valenciana convoquen el 1r de Maig al passeig de Cervantes d’Alcoi.

La convocatòria conjunta pretén ser una festa reivindicativa per commemorar el dia de les treballadores i els treballadors

• El dimecres, 1 de maig, CGT i Intersindical Valenciana convoquen al passeig de Cervantes una concentració oberta a totes les associacions, moviments socials i persones a títol individual que vulguen sumar-s’hi. La festa revindicativa consistirà en un esmorzar popular que s’iniciarà a les 9’30 h i que estarà seguit per parlaments, lectura de poemes i comunicats de les diverses entitats que vulguen intervenir-hi.

Les actuacions musicals aniran a càrrec dels grups de rap Licor Colecta i de J. Sandin, a més de la intervenció de Raúl Ortiz, que interpretarà conegudes cançons de protesta dels anys 70.

Els dos sindicats organitzadors animen a la participació per recordar que amb els drets de la classe treballadora no es juga, que cal posar fi a la precarietat a què ens espenta el model productiu capitalista per poder dignificar el treball en igualtat real i desenvolupat en harmonia social i amb l’entorn.

Espacio Publicitario

Deja un comentario