Espacio publicitario

Davant la publicació que el passat 31 d’octubre de 2019 el periòdic ABC va titular “Un candidato de Podemos, sobre las monjas asesinadas en la República: <<Qué pena, deberían haber sido muchas más>>”, que segons el propi text de la notícia havia sigut contrastada amb el portaveu del Partit Popular de Meliana, Pedro Cuesta, volem manifestar:

Des de Podemos Meliana ens desmarquem de les paraules de David Roig, que van ser emeses a títol personal i que en cap cas des de la nostra organització ens fem responsables.

La persona assenyalada, no és membre de Podemos i pertany a una altra organització política, que des de la seua plena autonomia, haurà de prendre les decisions o mesures que crega oportunes. A més, ja que la querella ha sigut admesa a tràmit, a partir d’ara el cas es troba en via judicial, reclamem respecte a la independència judicial i demanem no obstaculitzar la seua actuació.

Al seu torn, lamentem la falta de diligència professional dels qui es dediquen al periodisme, sense respectar el codi deontològic.

I denunciem que en cap moment aquest mitjà de comunicació ha contactat amb Podemos Meliana per a contrastar la informació com a part, segons ells, implicada. Els mitjans de comunicació pateixen cada vegada més una crisi de descrèdit per casos com aquest, i és el nostre major desig que puguem informar-nos a través d’una premsa objectiva i imparcial que enfortisca la nostra democràcia. Per a això, com sempre, estem obertes a col·laborar i disponibles per a contrastar qualsevol situació que tinga relació amb Podemos.

Espacio Publicitario

Deja un comentario