Espacio publicitario

L’any 2013 realitzàrem el I Seminari Internacional de Fonts Orals “Dignifiquem el passat. Les fonts orals i la seua aplicació pràctica”, celebrat en l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, els dies 13 i 14 de setembre. El Seminari va estar organitzat per la Universitat de València (UV) i l’Associació Cultural Institut Obrer (ACIO), amb la col·laboració del Grup per la Recerca de la Memòria Històrica de Castelló (GRMHC); la Fundació Salvador Seguí (FSS); la Fundació d’Estudis i Iniciatives Sociolaborals (FEIS); l’Associació Otras Memorias, d’Argentina; la Societat Coral el Micalet; l’Associació Amics de la FUE i l’Associació Cultural Palmeta. Desconstruccions Educatives.
Amb aquest precedent, aquest any 2020 volem realitzar el II Seminari Internacional de Fonts Orals, en aquesta ocasió dedicat a la “Història, Memòria i Fonts Orals”. Organitzat per l’Associació Cultural Institut Obrer (ACIO), l’Associació Valenciana per a la Investigació amb Fonts Orals (AVIFOR) de la Universitat d’Alacant i la Fundació Salvador Seguí (FSS). També comptarem amb la col·laboració d’entitats amigues com: GRMHC, S. C. el Micalet, UA, UJI i UV. Volem dedicar aquest Seminari a mostrar les experiències, tan personals com col·lectives, que hem tingut en l’elaboració de la font oral i en la construcció d’Arxius de fonts orals.
Comité organitzador: Cristina Escrivà Moscardó (ACIO), Rafael Maestre Marín (FSS), Carles Salinas Salinas (AVIFOR).
Comité científic: Ana Aguado (UV), Marc Baldó Lacomba (UV), Laura Benadiba (Otras Memorias, Argentina), Àngel Beneito Lloris (AVIFOR), Juan Carlos Colomer (UV), Vicent Gabarda Cebellán, (UV), Francisco A. González Redondo (U. Complutense), Martha Heard (EUA), José Vicente Martí Boscá (UPV), Rosa Monlleó Peris (UJI), Javier Navarro Navarro (UV), Eugeni de Manuel Rozalén (FVMP), Maribel Peris Muiños (Consell Valencià de Cultura), Ricard Camil Torres Fabra (UV), Lluís Ubeda Queralt (Barcelona), José Ramón Valero Escandell (UA).
Secretaria tècnica: Alfred Boronat Sancenón, Marta Ferrer Chafer, Andrés Garrote Calvo i Carmen Zorita Díaz (ACIO).
Ponents: Miguel Asensio Gómez (UV), Laura Benadiba (Otras Memorias, Argentina), Víctor Benavides Escrivà (ACIO, UV), Lourdes Cortés Torregrosa (UV), Cristina Escrivà Moscardó (ACIO), Raquel Ferrero Gandia (Museu Valencià d’Etnologia), Alejandro Macharowski ( ESAT), Rafael Maestre Marín (FSS), José Vicente Martí Bosca (UPV), Francesc Mezquita (GRMHC), Maribel Peris Muiños (GRMHC), Juan Luis Porcar Orihuela (GRMHC), Ricard Camil Torres Fabra (UV), Lluís Úbeda Queralt (Barcelona), José Ramón Valero Escandell (UA, AVIFOR).
Activitats complementàries i lúdiques: Recital “Versmemòria” Víctor i Gabriel Benavides i, actuació musical amb les coples de Mike i Mona “Cuando te duela España”.
Entitats col·laboradores: Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València, Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Societat Coral el Micalet.
Dona suport: Associació d’Amics de la FUE, Confederació General del Treball, Coordinadora d’Associacions per la Memòria Democràtica del País Valencià, Intersindical Valenciana, …
Lloc i data de celebració: Societat Coral el Micalet (València, carrer Guillem de Castro, 73), el dies 7 i 8 de febrer del 2020.
Inscripció i informació: info@institutobrero.com

Espacio Publicitario

Deja un comentario