Espacio publicitario

Decidim, La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, se suma a les mobilitzacions del camp valencià, en especial les del dia 14 de febrer.

Cal una política agrària des de la Generalitat que situe el món rural en l’epicentre de la lluita contra el canvi climàtic i el despoblament, a favor del consum de proximitat cap a la sobirania alimentària. Tot naturalment assegurant uns ingressos dignes als llauradors i llauradores.

La Unió Europea ha de tornar als objectius fundacionals en matèria agrícola i parar els peus a les grans companyies que pul·lulen per Brussel·les, pressionant amb els seus lobbys per aconseguir beneficis per a les produccions de l’altra part del món, en perjuí de l’agricultura europea i les condicions laborals i de producció tan locals com en origen.

Manifestació, 14 de febrer a les 10h a la plaça de Sant Agustí, València.

Espacio Publicitario

Deja un comentario