Espacio publicitario

II Concurs de paella de fetge de bou i postres cacau del collaret.

Hui hem celebrat el II Concurs de paella de fetge de bou i postres de cacau del collaret. Vint restaurants han participat en aquesta segona edició. A la Plaça Major s’ha congregat un nombrós públic durant tot el matí per a vore l’elaboració d’aquesta varietat de paella tan nostra.

El jurat ha determinat que la paella guanyadora d’enguany era la del restaurant Bon Aire del Palmar. En segona posició ha quedat L’Alfàbega d’Alginet i en tercera La Garrofera de Serra. Respecte de les postres de cacau del collaret, ha guanyat l’elaborat per Casa Granero de Serra, seguit de Casa Salud de València i Restaruante Miguel y Juani de l’Alcúdia. El repartiment de premis ha comptat amb la presència de Dolors Gimeno (diputada provincial de Mancomunitats), Josep Riera (alcalde de Meliana) i Amparo Martí (regidora de Foment Econòmic i Agricultura) i s’ha realitzat pels patrocinadors (Diputació de València, Ajuntament de Meliana, Orxata Panach, Ecogama, Peris, DO. Vins de València i cervesses Túria).

Cal agraïr també la participació dels diversos col·laboradors del concurs (Belseher SL, Blesar, Ca Ceba, Carnisseria Adelaida, Carnisseria Pele, La Unió de Llauradors i Ramaders, Gastrónoma, Tartana Arroz/Rice, Yovirgenextra, Zamit Digital i Ángel Marí fontestad SL). I com no el gran treball d’El Racó, que forma part de l’organització.

Al llarg del matí han passat per la plaça nombrosos veïns i visitants, a més de mitjans de comunicació, alcaldes i regidors de municipis de la comarca i el president de la Mancomunitat del Carraixet, Llorenç Rodado.

Espacio Publicitario

Deja un comentario