Espacio publicitario

L’Associació LA VEU DEL POBLE US DESITGEM DE TOT COR BONES FESTES I MOLTA SALUT I AMOR PER A SEGUIR EN LA LLUITA

Associació La Veu del Poble C/ Pintor Rafael Cardells 13 – 9 Meliana 46133 València

Núm. DE REG. CV-01-05942-V CIF: G-98.991.045

Estimades i estimats guerreres i guerrers per la dignitat humana com per l’amor i respecte, del nostre entorn la Terra

En aquestes dates tan especials, volem dirigir-nos a vosaltres i vosaltres amb una càlida salutació de bones festes en nom de La Veu del Poble un mitjà de comunicació lliure, independent, autogestionat i de contrapoder.

En aquests temps en els quals la informació és un bé preuat, hem treballat incansablement per a oferir un espai que no sols informe, sinó que també done veu als qui, en altres mitjans, no troben ressò per a les seues històries, les seues lluites i els seus assoliments. Creiem fermament en el poder de la informació per a construir una societat justa i equitativa, i en la importància de col·laborar junts per a aconseguir eixe objectiu.

El nostre compromís amb la independència editorial ens guia en cada pas que donem. No importa qui governe, el nostre deure és assegurar-nos que els drets de totes i tots siguen respectats, i de dignificar la vida de cada individu, com la defensa del Medi ambient, dícese el lloc on vivim, donant visibilitat a les seues veus i experiències. En aquest sentit, La Veu del Poble s’erigeix com un bastió de la llibertat d’expressió i com un espai on els principis i valors són indestructibles.

En aquest temps de reflexió i trobada, desitgem per a cadascun de VOSALTRES I VOSALTRES, salut, força i determinació per a enfrontar els reptes que el futur ens ofereix. Aprofitem l’ocasió per a agrair-los pel seu suport continu, ja que sense vostés, el nostre projecte no seria possible. La seua confiança ens impulsa a ser cada dia millors i a arribar a llocs on la informació és essencial.

En La Veu del Poble, no sols celebrem les festivitats, sinó que també celebrem la col·laboració, la diversitat i la construcció d’un futur més just per a totes i tots. Que aquesta època festiva ens inspire a continuar treballant junts per un món on la salut, la llibertat, els DDHH i la justícia siguen accessibles per a cada ésser humà.

Salut, llibertat i punteria.

Asociación La Veu del Poble C/ Pintor Rafael Cardells 13 – 9 Meliana 46133 Valencia  

Nº DE REG. CV-01-05942-V CIF: G-98.991.045

Estimadas y estimados guerreras y guerreros por la dignidad humana como por el amor y respeto, de nuestro entorno la Tierra

En estas fechas tan especiales, queremos dirigirnos a vosotras y vosotros con un cálido saludo de felices fiestas en nombre de La Veu del Poble un medio de comunicación libre, independiente, autogestionado y de contrapoder.

En estos tiempos en los que la información es un bien preciado, hemos trabajado incansablemente para ofrecer un espacio que no solo informe, sino que también dé voz a quienes, en otros medios, no encuentran eco para sus historias, sus luchas y sus logros. Creemos firmemente en el poder de la información para construir una sociedad justa y equitativa, y en la importancia de colaborar juntos para alcanzar ese objetivo.

Nuestro compromiso con la independencia editorial nos guía en cada paso que damos. No importa quién gobierne, nuestro deber es asegurarnos de que los derechos de todas y todos sean respetados, y de dignificar la vida de cada individuo, como la defensa del Medio ambiente, dícese el lugar donde vivimos, dando visibilidad a sus voces y experiencias. En este sentido, La Veu del Poble se erige como un bastión de la libertad de expresión y como un espacio donde los principios y valores son inquebrantables.

En este tiempo de reflexión y encuentro, deseamos para cada uno de VOSOTRAS Y VOSOTROS, salud, fuerza y determinación para enfrentar los retos que el futuro nos depara. Aprovechamos la ocasión para agradecerles por su apoyo continuo, ya que sin ustedes, nuestro proyecto no sería posible. Su confianza nos impulsa a ser cada día mejores y a llegar a lugares donde la información es esencial.

En La Veu del Poble, no solo celebramos las festividades, sino que también celebramos la colaboración, la diversidad y la construcción de un futuro más justo para todas y todos. Que esta época festiva nos inspire a seguir trabajando juntos por un mundo donde la salud, la libertad, los DDHH y la justicia sean accesibles para cada ser humano.

Salud, libertad y puntería.

Espacio Publicitario

Deja un comentario