Espacio publicitario

06/11/2023

TV Meliana, el mitjà de comunicació local, es complau a anunciar l’emocionant llançament del seu nou canal d’informació. Aquest nou projecte representa una fita significativa per a la nostra comunitat, ja que marca un pas important cap a un accés més ràpid, de confiança i rellevant a la informació local. TV Meliana està dedicat a proporcionar als residents de Meliana i els seus voltants notícies imparcials, esdeveniments emocionants i cobertura a fons dels temes que més importen a la nostra comunitat.

Què fa a TV Meliana especial?

TV Meliana s’enorgulleix de ser un mitjà de comunicació independent i acte gestionat. Aquest enfocament ens permet mantenir la nostra integritat editorial i presentar notícies imparcials i veraces als nostres lectors. Estem profundament arrelats en la comunitat de Meliana, i el nostre objectiu és destacar les històries i els esdeveniments que ens uneixen com a poble. Creiem en la importància de la transparència i ens esforcem per proporcionar una cobertura justa i precisa en cada història que contem.

Què esperar del nou canal d’informació de TV Meliana?

El nou canal d’informació de TV Meliana serà un centre de notícies en temps real, dins de les nostres possibilitats, que esperem que en el temps, es vagin ampliant i assentant de manera quotidiana, els residents podran accedir a les últimes notícies locals, esdeveniments comunitaris, entrevistes exclusives i cobertura en profunditat sobre temes importants per al nostre poble. A més, oferirem als nostres lectors l’oportunitat de participar activament, compartir les seves opinions i contribuir a la conversa.

Com unir-se a TV Meliana:

Unir-se al nostre canal d’informació és fàcil i gratuït. Els residents interessats poden subscriure’s al canal visitant o seguint-nos en les nostres xarxes socials.

https://www.facebook.com/melianatv?locale=es_es
https://twitter.com/tvmeliana
https://instagram.com/tvmeliana?igshid=mzmynguynmu2yq==
https://www.tiktok.com/@tvmeliana?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Canales d’Emissió

https://www.youtube.com/@TVMeliana
http://iblups.com/televisiomeliana

Estem emocionats de donar la benvinguda a nous membres a la nostra comunitat en línia i esperem contar les seves històries i celebrar els nostres assoliments junts.

Sobre TV Meliana:

TV Meliana és un mitjà de comunicació local independent i acte gestionat que té com a objectiu proporcionar notícies veraces, imparcials i rellevants a la comunitat de Meliana i els seus voltants. Creiem en el poder de la informació local per a unir a les comunitats i fomentar l’enteniment mutu.

Per a qualsevol consulta, posi’s en contacte amb:

Juanjo Carbonell Responsable del Funcionament de TV Meliana

televisio.meliana@gmail.com

Telèfons del contacte: 684.472.853 – 615.613.274 (Primer contacto missatge via WhatsApp)

Sense més atentament una salutació TV Meliana

Espacio Publicitario

Deja un comentario