Espacio publicitario

L’infrafinançament del País Valencià és el problema més greu que arrossega la Generalitat Valenciana i que ens ha impedit avançar per aconseguir un autèntic estat del benestar.

 

No podem acontentar-nos amb la situació d’infrafinançament endèmic que patim, una situació que ha estat identificada i reconeguda per tota la societat valenciana, tant per les Institucions Públiques com pels agents socials i per la societat civil, representada per diverses plataformes i entitats.

 

Aquest infrafinançament perjudica o fa inviables serveis com la sanitat, l’ensenyament, la dependència o altres projectes d’ajudes socials. També afecta el nostre desenvolupament econòmic i la creació de treball, la qual cosa també ens condemna a haver de suportar una crisi econòmica més persistent del que la nostra capacitat de recuperació ens permetria. 

 

Ara és el moment de defensar els nostres interessos col·lectius per part de tots els agents públics i privats del País Valencià. És per això què des de Decidim demanem a la Generalitat Valenciana que lidere un front comú que compte amb el suport dels agents socials i de les plataformes i entitats de la societat civil valenciana per a la defensa d’un nou model financer i dels nostres drets col·lectius.

 

Decidim,

21 d’abril de 2020.

Espacio Publicitario

Deja un comentario