Espacio publicitario

La virulència de la Covid-19 en la ciutat reclama una tornada a la “nova normalitat” sense presses i assegurant sempre el suport als col·lectius afectats per les aturades.

Preguntarà a la regidoria de Salut Pública per les mesures que es pensen prendre davant l’absència de la pandèmia en les memòries del seu pressupost.

Les terribles circumstàncies que Alcoi ha viscut en les últimes setmanes arran de l’enorme increment dels contagis de Covid-19 i que han generat tant de patiment entre els veïns i veïnes de la ciutat suposen, per a Guanyar Alcoi, un recordatori de la necessitat de mantenir la serenitat i ser extremadament cautes en la desescalada que ja sembla albirar-se per part del govern municipal. Per a Pablo González, regidor de la plataforma, «l’alleujament que genera el descens de les dades de contagis no ens ha de fer pensar que ja ho tenim superat, de fet són encara moltíssimes les morts cada setmana. Per això volem manifestar que tota mesura de prudència en la desescalada per part del govern de Toni Francés tindrà el nostre suport. No podem acostumar-se a tant de patiment, sinó que l’hem de reconéixer i tractar de minimitzar-lo».

Igualment preguntaran per les raons per les quals en les memòries explicatives de la regidoria de Salut Pública la Covid-19 està absent, quan tot indica que passarem bona part d’aquest any immersos en aquest problema sanitari. González assenyala: «som conscients -i si no, ens ho repetiran cansinament els membres del govern del PSOE-, que no tenim competències en aquesta àrea. Però nosaltres reivindiquem el dret a no resignar-se davant la idea que no es pot fer res i dedicar-nos a mirar cap a un altre costat. És la nostra ciutat, són els nostres veïns i veïnes, el seu benestar és el nostre, ens incumbeix i reclama accions. Esperem que el PSOE no ens deixe a soles amb aquest propòsit»

En aquest sentit Guanyar Alcoi ha estat des del mes de març de 2020 demanant al govern municipal la implementació de nombroses mesures, tant per a evitar contagis com per a pal·liar les conseqüències nefastes en la situació econòmica i social d’Alcoi. Instal·lar mesuradors de CO₂ i purificadors d’aire a les escoles, proveir d’una plataforma de repartiment a domicili per als restaurants i cafeteries, ajudes al sector d’oci nocturn, ajudes per a evitar la bretxa educativa…. Per als municipalistes és necessari teixir tota una xarxa de protecció per a les alcoianes i alcoians, per a contribuir al seu benestar.

Espacio Publicitario

Deja un comentario