Espacio publicitario

Elisa Guillem: la regidora d’Igualtat no fa be la seua tasca i diverses associacions li ho recriminen

Elisa Guillem ha declarat «Ahir en la mesa d’Igualtat va quedar palesa la manca de sintonia entre diverses associacions de l’àmbit de la igualat i la regidora Aranza de Gràcia. Nosaltres ja fa temps que estem denunciant que des de la regidoria d’Igualtat no es prenen accions decidides i contundents en la defensa dels drets de les ciutadanes i ciutadans d’Alcoi».

«La ultra dreta està agafant múscul a les nostres comarques» comenta la regidora valencianista «i la regidoria d’Igualtat es dedica a decorar carrers o balcons. Però, nosaltres pensem que cal aïllar als feixistes i ser més contundents, amb informació, educació i un treball dia a dia amb aquestes associacions però, ahir va quedar palés que açò no està passant i que existeix un gran desconeixement sobre temes d’igualtat»

La regidoria ha tardat 4 mesos a moure un dit contra l’aparició d’uns cartells feixistes, malgrat les insistents preguntes de Compromís a 3 plenaris seguits, i a hores d’ara encara no hi ha denúncia, ni s’ha informat dels passos seguits per les associacions d’igualtat que sí ho varen fer. A més, aquests cartells eren visibles a algunes zones de la ciutat fins fa poques setmanes, llançant un missatge d’odi cap a les dones i la comunitat lgtbi. «Està clar que algú no fa la seua faena» comenta Elisa Guillem.

A Compromís ens preocupa els comportaments de la regidora d’igualtat, que no accepta les crítiques, i mira cap altre costat dient que tot està correcte, en contra de l’opinió de les associacions que estan treballant dia a dia desinteressadament. Volem pensar que les dures declaracions realitzades per la regidora a xarxes socials, acusant de prepotents i dèspotes no es referisquen a les associacions que varen mostrar el seu malestar a la taula d’igualtat, associacions sense ànim de lucre. De ser així, sols evidenciarien molt poc talant per al treball de col·laboració amb les associacions i entitats de la nostra ciutat.

 Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario