Espacio publicitario

Un xiquet de l’Infantil A- FB Dénia ha denunciat insults racistes per part d’un xiquet del CD Alcoyano-A Infantil Preferent. Ni el club ni el govern del PSOE han fet cap comunicació pública al respecte.

Demana que la ciutadania reclame un joc més net a l’Alcoyano.

El club rep cada any al voltant de 200.000 € de recursos municipals

Com ha aparegut repetidament als mitjans de comunicació, en un partit de futbol on s’enfrontaven el FB Dénia i el CD Alcoyano A d’Infantil Preferent, un jugador alcoià va proferir repetidament insults racistes a un dels jugadors del Dénia. Ni l’àrbitre ni l’entrenador de l’Alcoyano van fer res al respecte en eixe moment. Tampoc han fet cap al·lusió pública ni han anunciat cap mesura en les setmanes posteriors. I tampoc ho ha fet l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, tot i que pels mitjans sabem que l’alcalde de Dénia es va comunicar amb ell per aquest cas de racisme a l’esport.

Des de Guanyar Alcoi denuncien aquesta falta d’accions públiques quan el que és ben clar que aquestes actituds intolerables s’han de denunciar de seguida i de manera contundent. Per al regidor de la plataforma municipalista, Guanyar Alcoi: «estem acostumats a que el nostre alcalde mire cap a un altre costat davant de cada problema que apareix a la ciutat. Per això apel·lem a l’afició del CD Alcoyano i al conjunt de la ciutadania que posen en evidència tant els insults racistes com la complicitat del govern del PSOE. Perquè posar fi a les discriminacions és una responsabilitat comuna i perquè l’Alcoyano és de tots i totes, no debades cada any li paguem 200.000 euros dels nostres impostos. Una quantitat que es defensa perquè duu el nom d’Alcoi pel món. Doncs haurem de cuidar quina imatge donen de nosaltres.»

Guanyar Alcoi també ha volgut manifestar que si no es fa cap manifestació pública al respecte per part del govern municipal i no es prenen accions reals i fermes, ho plantejaran al plenari i buscaran també altres maneres de traslladar-ho a instàncies superiors. «Si volem una societat millor i més respectuosa amb les persones hem de treballar per a aconseguir-la. Estem molt cansats de la indolència del PSOE i de Toni Francés, no fer res és pitjor que equivocar-se.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario