Espacio publicitario

El dilluns 19 de juliol es celebrarà un plenari extraordinari per a tornar a prorrogar el contracte actual del bus urbà. La formació valencianista declara que a Alcoi «tenim un model obsolet, deficient i molt contaminant; els busos són molt grans i van pràcticament buits, a més a més de no fer les rutes i les freqüències necessàries».

 Per a Guillem «El PSOE porta 10 anys governant al nostre poble, i no té excusa per prorrogar aquest contracte, s’inverteixen molts diners de les alcoianes i alcoians en aquest servei bàsic. Restringir el trànsit a certes zones de la nostra ciutat sols serà un èxit si l’accés i la connexió amb la resta de barris es pot fer amb un bon transport públic, i ara com ara, Alcoi té un servei de transport deficient, amb busos molt vells, fins i tot sense aire condicionat, busos altament contaminants i amb rutes i horaris obsolets i amb mancances; com per exemple poder anar als polígons a treballar en qualsevol dels torns habituals».

 Per altra banda, el govern de Toni Francés ha anunciat en diverses ocasions el canvi per unitats menys contaminants, recordem les proves de busos híbrids que el març de 2017 o el 2019 el govern del PSOE anunciava que Alcoi en tindria de 5 a 8. Per a la regidora Elisa Guillem «Han passat els anys i continuem amb uns busos grans, obsolets i contaminants, i els anuncis han quedat en grans titulars però, ara mateix el més preocupant és prorrogar, un any més, un servei deficient. A Compromís fa 3 anys que proposem a la regidoria posar-se mans a l’obra per a tindre a hores d’ara un contracte beneficiós per a la ciutat; eficient, ecològic. A més, nosaltres pensem que és possible que siga debades. Per contra, el PSOE en aquests 10 que porta governant Alcoi, no ha fet la seua feina, i ara està allargant el contracte amb excuses». 

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario