Espacio publicitario

El Fòrum per la Memòria Història i Democràtica a Cocentaina hem presentat hui el projecte educatiu “NO OBLIDEM, República, Guerra i Repressió a l’Alcoià i el Comtat. Proposta didàctica” amb un gran èxit de participació.
Amb l’aforament del saló d’actes del Centre Social de Cocentaina a tope hem trobat el recolzament dels representant polítics que ens han acompanyat, d’altres entitats culturals i memorialistes i del públic en general. Aquest projecte, de gran qualitat i professionalitat representa per al Fòrum una gran aposta i ens complau haver-lo dut a terme en un temps rècord. ‘NO OBLIDEM’ és una proposta didàctica d’ensenyament de la història d’Espanya a partir de la nostra història comarcal. Està elaborada amb molta ilustració, amb un llenguatge molt sencill i didàctic i amb certs ‘tics’ perquè els més joves se senten identificats, tot allò pensant que el quadern siga una eina útil en mans dels docents per ensenyar a l’alumnat, preferentment de secundària i batxiller, els fets ocorreguts en Espanya des de la proclamació de la II República fins la dictadura franquista.
‘NO OBLIDEM’ està dedicat a les víctimes del feixisme i a les persones que donaren la vida per la democràcia i per la llibertat.
En breu, us informarem sobre la manera en que es distribuirà el projecte i el farem públic. De moment, us deixem amb algunes fotografies i vídeos de l’acte de presentació.

Espacio Publicitario

Deja un comentario