Espacio publicitario

El govern de Tòni Frances afirma que els canvis al bus han sigut consensuats al procés participatiu, tot i que la majoria del veïnat de les zones afectades no està a favor.

La formació valencianista considera la proposta del Psoe poc adequada a les necessitats de la ciutadania. La regidora Elisa Guillem comenta « No entenem perquè es proposen canvis a les rutes de les línies els caps de setmana. Tampoc entenem com es vol afavorir que la gent vinga a comprar o a viure als carrers del centre i deixar el vehicle particular, quan els caps de setmana els carrers més comercials deixen de tindre servei de Bus o perquè a certs carrers de vianants, com són la plaça de Ferrándiz i Carbonell o Gonçal Cantó, el pas de l’autobús el cap de setmana no és un problema però, a Sant Nicolau o Sant Llorenç sí ho és. Sembla que es vol afavorir exclusivament un centre de terrasses i oci» «Per altra Banda ens sembla sospitós, que gran part de les persones implicades al procés participatiu realitzat per al disseny de les noves línies no estiga d’acord amb el resultat obtingut-Comenta la regidora Elisa Guillem- i ens fa dubtar de si el Psoe ha estat escrupolós amb la participació ciutadana o ha encetat aquest procés per llavar-se les mans i alta vegada fer gala del postureig al que ens té acostumats». La regidora finalitza «des de Compromís un transport públic còmode, eficaç, ecològic, amb rutes i freqüències suficients que possibiliten arribar als llocs de feina com ara polígons o l’hospital, és la peça clau per a la pacificació del trànsit a la ciutat, i tornar els carrers als vianants. Necessitem un bus que realment ens facilite la vida i connecte els barris de la ciutat de forma senzilla i àgil».  Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario