Espacio publicitario

Bufen vents d’entesa i unitat per l’esquerra. La vicepresidenta del Govern de coalició i ministra de Treball, Yolanda Díaz, proposa escoltar la veu de la ciutadania i engegar un projecte capaç d’unir a tot l’espai a l’esquerra del PSOE. Un projecte que pretén anar més enllà de l’actual composició partidària, necessària però insuficient, i que té com a principal referent vertebrador la mobilització de la ciutadania progressista.

A Guanyar Alcoi li agrada el repte. Des del nostre naixement com a plataforma ciutadana, l’any 2014, hem tingut com a objectiu caminar en eixe sentit, ja que vam ser la conseqüència de les grans mobilitzacions ciutadanes del 15M i la traducció en la pràctica política municipalista d’aquell crit transformador que demandava noves formes de fer i defensar els interessos de la majoria social. El repte és una finestra d’oportunitats que arrepleguem esperançats i il·lusionats. És una aposta decidida en la construcció d’una alternativa renovada que entroncada en la societat tinga la força necessària per a incidir en el canvi real de la situació política, econòmica i social actual.

Tant de bo, a la nostra ciutat puga fer-se realitat aquesta aposta política unitària. Nosaltres estem plenament disposats i desitgem que el conjunt dels moviments socials que d’una manera o altra participen en la vida reivindicativa de la societat alcoiana i els partits d’esquerres que formen part de la pluralitat dintre de l’esquerra, sumen forces per poder dirigir el futur de la nostra ciutat. Aquesta és, al nostre entendre l’única possibilitat real de poder governar i dur a la pràctica polítiques transformadores. En cas contrari, l’alternança PP/PSOE o PSOE/PP continuarà sent una pràctica reincident i continuaran les mateixes polítiques que han dut al nostre poble a una situació de decaïment preocupant.

El nostre poble necessita un futur millor i això sols és possible si entre totes i tots construïm una alternativa amb capacitat de disputar l’alcaldia al bipartidisme. Açò sols és possible amb una candidatura única a l’esquerra del PSOE. Enfront de l’estancament actual cal una resposta contundent i la unitat de totes les forces alternatives. Per separat reproduirem la situació actual, facilitarem la continuïtat de l’alternança i reduirem les alternatives progressistes a la inutilitat de ser simplement la veu crítica que és incapaç de canviar res.

Si ens posem a treballar ja, aquesta proposta pot ser realitat en un futur pròxim. No deixem perdre més oportunitats. Que els interessos i les lectures personals o partidistes no entrebanquen els interessos de la majoria social. Pensem en clau transformadora i no continuista.

Guanyar Alcoi dedicarà tot l’esforç necessari per a ajudar a construir aquesta alternativa unitària per al nostre poble.

Espacio Publicitario

Deja un comentario