Espacio publicitario

Desprès de la cessió a la Conselleria de Polítiques inclusives s’ha tardat menys de 11 mesos a entrar els primers usuaris al CEMM

El grup municipal Compromís Alcoi ens congratulem a la porta del Centre Especial de Malats Mentals de la ciutat, que hui han entrat el primer grup d’usuaris i a les pròximes setmanes, d’acord amb la planificació del servei, continuaran els ingressos fins a cobrir el total de 40 places.

Un centre que va licitar el PP a finals de 2009 i que ha patit la deixadesa de les dues administracions locals, tant del PP com del PSOE, fins que a novembre de 2020 amb un retard de més de 6 mesos la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, liderada pel socialista Vicent Soler, iniciava el procediment pel qual CEMM passava a ser de la Generalitat Valenciana i a formar part de la Conselleria de Polítiques Inclusives de la Vicepresidenta Mónica Oltra.

Màrius Ivorra ha declarat «Com heu pogut comprovar, aquest ha estat un compromís personal de la Vicepresidenta Mònica Oltra i del seu equip. En nou mesos ja hi havia l’equip directiu treballant i en dos mesos més s’ha equipat i dotat de personal aquest centre tan esperat per a la ciutat i la comarca. A Compromís tenim clar que una de les potes de les nostres polítiques és millorar i avançar en els serveis a la ciutadania, i centres com el que hui entra en funcionament són imprescindibles i per això s’ha realitzat tota la tasca en temps rècord des que va rebre la Conselleria de Mònica Oltra».

Cal recordar les dades per a veure el llarg i penós camí que ha patit aquest centre «Des del 2009 on es licita fins a 2011 va patir la deixadesa i la falta de planificació de l’ajuntament d’Alcoi en mans del PP que projecta un edifici amb moltes deficiències. Que a partir de l’entrada a l’alcaldia de Toni Francés, el PSOE és el que va continuar demostrant la seua ineficiència i incapacitat per resoldre els problemes i la cessió a la Generalitat, 5 anys per poder completar-la, on s’ha patit obres de reparació pel vandalisme i la nefasta gestió del govern local, 3 anys per reparar les 21 irregularitats que va destapar la Conselleria abans de poder acceptar la cessió».

Espacio Publicitario

Deja un comentario