Espacio publicitario

Alcoi rebrà menys diners que altres localitats amb poblacions semblants per culpa de la innacció i poca ambició del govern de Toni Francés

El grup municipal Compromís destaca que «La conselleria d’economia Sostenible, Comerç i Treball ha aprovat un pla d’ajudes per als comerços locals, Pla que ha suposat un total d’1.022.545,86 € d’ajudes directes, de les que l’ajuntament d’Alcoi n’és un dels beneficiats, amb un total de 24000 €».

Segons Elisa Guillem «Estem contents que s’hagen aprovat aquestes noves ajudes, ja que demostra que la conselleria de Rafa Climent aposta pels comerços locals. Tot i això, veiem que en tots els casos en què s’han aprovat les ajudes, van en proporció al que cada ajuntament ha demanat, i l’Ajuntament d’Alcoi no ha sigut gens ambiciós. Mentre ajuntaments com el de Gandia que ha demanat gairebé 300.000 € i li s’han concedit 150.000 €, i Ontinyent que ha demanat uns 117.000 € i li s’han concedit més de 58.000 €, l’Ajuntament d’Alcoi sols ha demanat 48.000 € i per tant hem rebut 24.000 €».

Aquestes ajudes estan destinades a incentivar accions promocionals al consum en el comerç local, per a despeses corrents relacionades amb l’activitat comercial i artesana derivades de la crisi de la Covid-19, per a les ajudes a establiments comercials i artesans, així com, les despeses corrents relacionades amb l’activitat de mercats municipals i mercats de venda no sedentària.

«I és precisament per aquesta raó que no entenem la poca quantitat demanada pel nostre govern, ja que de cara a Nadal tot el comerç d’Alcoi hagués agraït una bona campanya, no sols dins la nostra ciutat, ni per xarxes, per a incentivar el comerç local, així mateix mercats, sedentaris o no, continuen tenint la mateixa despesa… és una llàstima que tinguem un ajuntament tant inactiu, passiu i poc ambiciós, sobretot perquè és tot el poble d’Alcoi qui en paga les conseqüències» a declarat Elisa Guillem.

Elisa Guillem
Regidora de Compromís per Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario