Espacio publicitario

Després de i d’octubre de 2017, es va produït des de mitjans de comunicació i  partits polítics un atac contra el professorat de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca. acusat «adoctrinament». La pressió va ser de tal magnitud que molts dels membres del claustre van canviar de centre. El cas continua encara en via judicial. 
Quatre anys després, el nou portaveu de C,s a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Xavier Pla, reconeix que no va haver adoctrinament.
Us adjuntem la carta oberta dirigida a Xavier Pla per Josep Lluís del Alcázar i Fabregat, ex-docent d’El Palau, en el que recorda el que va significar les falses acusacions per al professorat i per la comunitat educativa.
Creiem que l’escrit és prou clar com per ser publicat en el vostre mitjà de comunicació en un moment en el que altre escola, la de Canet, està sotmesa a una situació  similar.
Per a més informació podeu parlar amb l’autor de la carta. El seu telèfon és el 677 97 78 66.
Esperant que l’escrit sigui del vostre interès i que pugui se publicat en el vostre mitjà de comunicació per a informació dels votres lectors i audiència, rebeu les nostres salutacions cordials.
Andreu Pagès
Lluita Internacionalista

Espacio Publicitario

Deja un comentario