Espacio publicitario

La proposta s’ha concretat en l’adequació dels contenidors de recollida de residus a les persones invidents

Arran de queixes rebudes per part de la ciutadania, Guanyar Alcoi ha volgut evidenciar que els contenidors de recollida selectiva de residus de la ciutat no disposen de cap identificació adaptada per a persones invidents o amb discapacitat visual que assenyale cadascuna de les fraccions a separar a les que corresponen. Des de la plataforma municipalista s’ha demanat al govern municipal que els contenidors s’adeqüen el més ràpid possible a les persones invidents o amb discapacitat visual perquè puguen reconéixer-los. Es tracta d’afavorir que els dispositius puguen ser utilitzats per tota la població amb facilitat i contribuir a fomentar la separació dels residus en origen així com donar autonomia i vida independent a persones amb dificultats.

Com assenyala el seu regidor Pablo González: “la quotidianitat de la ciutat ha de ser resolta amb agilitat i pensant en totes les persones que l’habiten i en les seues condicions de vida. Un alcalde no pot governar només per a les persones que tenen la vida resolta, al contrari ha de resoldre els obstacles que dia a dia apareixen en la seua ciutat per a fer la vida més amable a totes i tots els veïns.”

La proposta va ser acceptada pel govern municipal. Guanyar recalcà la necessitat que aquest acord es fera efectiu com més prompte millor doncs cal recordar que el govern municipal no acompleix de manera sistemàtica amb els acords de plenari, ni amb el grup Guanyar Alcoi ni amb cap de la resta de grups municipals.

Espacio Publicitario

Deja un comentario