Espacio publicitario

Compromís proposa que el bus a la Universitat d’Alacant s’incloga dins la proposta de gratuïtats per als busos de llarga distància.

Compromís Alcoi demana que s’incloguen els abonaments a la línia del bus a la Universitat d’Alacant dins la proposta de gratuïtats de transport del Ministeri. Així, el 22 de novembre la Ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, anunciava a la compareixença del Congrés dels Diputats que, els bitllets dels autocars de llarg recorregut, serien debades durant l’any 2023.

Per a Guillem «aquesta mesura no sols està en la línia de l’Agenda 2030 europea doncs, lluita contra el canvi climàtic potenciant la sostenibilitat del transport públic, sinó que també ajuda econòmicament a les famílies que tant ho necessiten, ja que la pujada del carburant pot marcar la diferència entre estudiar i no estudiar per a molts jóvens».

El ministeri vol aplicar les gratuïtats als abonaments de busos de llarg recorregut i trens de rodalies, és per això que, considerem que aquesta línia s’ha d’incloure, donat que és l’únic mitjà de transport que tenim amb Alacant, i que està sent afectat per la inflació.

«Des de Compromís pensem que, aquelles mesures que ajuden a superar aquesta crisi a les famílies han de ser prioritàries, més encara si, a més a més, ens ajuden a lluitar contra el canvi climàtic potenciant el transport públic».

Elisa Guillem de la Cruz
Regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario