Espacio publicitario

Alicante, 30/03/2024.

Empleo, Sanidad Pública y protección del medio ambiente, ejes centrales del programa autonómico de Podem en el País Valencià. Mutxamel será el lugar donde se celebrará un encuentro donde se debatirán y se pondrán encima de la mesa las distintas propuestas ciudadanas que la formación morada ha ido recopilando a lo largo de estas últimas semanas.

Blindar los servicios públicos, mejorar el transporte y garantizar unos servicios sociales de calidad son otros de los puntos de reivindicación que Podem como viene siendo habitual desde su nacimiento, llevarán como puntos clave de cara a las citas electorales de este 28 de mayo.

El encuentro tendrá lugar en el Centro Social Polivalent de Mutxamel, comenzando a las 10:00 horas y finalizando a las 19:00. Este será un espacio de diálogo y participación activa, donde las áreas, círculos y militancia de Podem trabajarán en mesas temáticas las propuestas para construir un programa electoral que responda a las necesidades reales de los y las valencianas.

Ocupació, Sanitat Pública i protecció del medi ambient, eixos del programa autonòmic de Podemos en la CV

Habitatge, transport i serveis socials seran altres prioritats

Alacant, 30/03/2024. Ocupació, Sanitat Pública i protecció del medi ambient, eixos centrals del programa autonòmic de Podem al País Valencià. Mutxamel serà el lloc on se celebrarà una trobada on es debatran i es posaran damunt de la taula les diferents propostes ciutadanes que la formació habitada ha anat recopilant al llarg d’aquestes últimes setmanes.

Blindar els serveis públics, millorar el transport i garantir uns serveis socials de qualitat són uns altres dels punts de reivindicació que Podem com és habitual des del seu naixement, portaran com a punts clau de cara a les cites electorals d’aquest 28 de maig.

La trobada tindrà lloc en el Centre Social Polivalent de Mutxamel, començant a les 10.00 hores i finalitzant a les 19.00. Aquest serà un espai de diàleg i participació activa, on les àrees, cercles i militància de Podem treballaran en taules temàtiques les propostes per a construir un programa electoral que responga a les necessitats reals dels i les valencianes.

Espacio Publicitario

Deja un comentario