Dimarts 11 d’abril, Carles Mulet García, senador de *Compromís, ha visitat l’Acadèmia de la Llengua Asturiana (ALLA), on ha sigut rebut el seu president Xosé Antón González Riaño i per l’acadèmicInaciu Galán i González. Al llarg de la seua estada en la institució, el senador ha conegut la tasca de l’Acadèmia de la Llengua Asturiana en aquests últims 40 anys, així com la situació de l’asturià i de l’eonaviegu des del punt de vista sociològic, jurídic i administratiu. Carles Mulet és ben conegut a Astúries per la seua reiterada defensa de la pluralitat cultural a Espanya, amb referències explícites a la necessitat de l’encaix constitucional de la realitat llingüística asturiana i al suport a la tasca de l’ALLA. Xosé Antón González Riaño ha agraït en nom de la institució el paper del senador en la defensa, dignificació i visualització de l’asturià en el context parlamentari espanyol. 
Carles Mulet, senador de Compromís, visita’l llar de l’Academia de la Llingua Asturiana  Martes 11 d’abril, Carles Mulet García, senador de la coalición valenciana Compromís, fexo una visita a l’Academia de la Llingua Asturiana (ALLA), onde foi recibíu pol so presidente Xosé Antón González Riaño y pol académicu Inaciu Galán y González. A lo llargo de la so estancia na institución, el senador conoció’l llabor de l’Academia de la Llingua Asturiana nestos caberos 40 años, asina como l’allugamientu del asturianu ydel eonaviegu dende’l puntu de vista sociolóxicu, xurídicu y alministrativu. Carles Mulet ye bien conocíu n’Asturies darréu de la so reiterada defensa de la pluralidá cultural n’España, con referencies esplícites a la necesidá del encaxe constitucional de la realidá llingüística asturiana y al encontu a la xera de l’ALLA. Xosé Antón González Riaño agradeció en nome de la institución el papel del senador na defensa, dignificación y visualización del asturianu nel contestu parllamentariu español.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dapibus urna augue, quis ornare augue vestibulum nec. Donec ut rutrum nisi, eu suscipit enim. Suspendisse dapibus ut libero nec pellentesque. Vestibulum sed sem a metus imperdiet consectetur. Donec efficitur, lectus ac mattis pellentesque, elit felis gravida sapien,
Espacio Publicitario

Deja un comentario